Walkmaxx adaptive cipele

Jesen je godišnje doba kome se najmanje radujemo, jer nas asocira na početak hladnih, kišnih, a zatim i sniježnih dana.

Najbolji način da i u tom periodu ostanete aktivni  je šetnja. Bilo da šetate sami, sa kućnim ljubimcem, voljenom osobom bitno je da ste u pokretu.

Ukoliko ste prezauzeti za šetanje, ali ipak većinu dana provodite na nogama, vjerovatno Vam je potrebna kvalitetna, stabilna i udobna obuća.

Mi preporučujemo Walkmaxx! Nove Walkmaxx adaptive cipele za jesen, savršeno će se uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju, te učiniti da izgledate moderno, a pritom udobnost neće izostati. Zašto biste rizikovali udobnost radi mode, nema potrebe

 

 

Walkmaxx Adaptive cipele za jesen sada imaju novi, inovativni fleksibilni đon, koji se prilagođava bilo kom obliku stopala i omogućava 100% veću fleksibilnost. U njihovoj unutrašnjosti se nalazi gel za vrhunsku podršku Vašem stopalu.

Walkmaxx Adaptive cipele će obezbijediti maksimalnu udobnost Vašim stopalima, a nakon njih će Vam sve ostale cipele biti neudobne.

Walkmaxx Adaptive cipele za jesen su atraktivnog dizajna, dolaze u dvije boje crna i smeđa, te u veličinama 36-41 za dame i 40-46 za gospodu.

Ove jeseni dozvolite Walkmaxx-u da Vas pokrene, a mi Vam ćemo Vam obezbijediti BESPLATNU DOSTAVU!

Pogledajte više na: http://links.walkmaxx.ba/c/3575492