Širimo ljubav kroz muziku!

Već toliko puta ste izgubili sate i dane u potrazi za poklonom sa kojim u konačnici niste bili presretni? U svijetu Magaze vjerujemo da ćete pronaći zanimljiv i drugačiji poklon za vama dragu osobu.

Ovog mjeseca posebna preporuka ide za kolekciju “Ružo moja", inspirisanu prelijepim stihom Dine Merlina.


U kolekciji dolaze:

dekorativni (ukrasni) jastuk
torba
ženska majica
notes/rokovnik
sveska (format A5)
čestitka sa kovertom
i poklon – gratis maska za mobilni telefon (model po želji)

Kada se radi o muzici tu su novi, dvadeseti po redu album Crvene jabuke ("Nocturno"), jednog od najaktivnijih i vremenom nedirnutih bendova sa prostora bivše Jugoslavije; posljednji album Zabranjeg pušenja, čija muzička odiseja traje već nekoliko decenija ("Šok i nevjerica", gosti tuzlanska reperica Sassja i Damir Imamović, pjesma "Svjetla Sarajeva"); sve do novog albuma sarajevskog benda Letu štuke ("Topla voda"), koji gotovo svakim taktom plijeni pravim omjerom ex-Yu i modernih senzibiliteta.

Konačno, ukoliko ste u potrazi za raritetima za osobu koja voli uživati u muzici ili se bavi muzikom izdvajamo knjigu: "Zaim Imamović: život jednog sevdalije"-studiozno urađena biografija jednog od najvažnijih interpretatora sevdaha, obogaćena fotografijama, dokumentima i drugim materijalima.

Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00 ili odabrani poklon naručite na našem web shop-u 24/7:www.magaza.com.ba