Cambridge maske!

EurekaKids je direktni distributer za renomirani brend zaštitnih Cambridge maski http://www.cambridgemask.com.i iste možete pronaći u njihovoj trgovini već od sutra, 8.12.2020. godine na trećem spratu Sarajevo City Centra!


Cambridge PRO maska je modernog dizajna i jedna je od najpouzdanijih maski na svijetu koja štiti od zagađenja vazduha, virusa i bakterija. Dolazi u širokom spektru dizajna i u različitim veličinama kako bi udobno pristajala i djeci i odraslima te osigurala sigurnost.

 

PRO maska napravljena je kombinacijom 3 jedinstvena filter sloja: vanjski dizajnerski sloj, troslojni filter za čestice i tkanina od aktivnog ugljena. Unutarnji filter napravljen je od čistog platna aktivnog ugljena, koje je izvorno razvilo Ministarstvo odbrane Velike Britanije za hemijsku, biološku i nuklearnu zaštitu.

Karbonski filter obrađen je srebrom kako bi se osiguralo uklanjanje i ubijanje 99% štetnih patogena. Kroz ovaj sistem, filtrira se gotovo 100% zagađenja, gasova i 99,6% virusa i 99,7% bakterija. Čitava površina maske zapravo je filter. Maska pruža zaštitu od štetnih plinova, mirisa, svih PM čestica; PM2.5, PM0.3, polena, dima, alergena i patogena kao što su virusi i bakterije, kao i zaštitu od zagađenja na bazi plina, poput benzina i ispušnih plinova benzina. Ovaj višeslojni sistem filtera znači da Cambridge maska štiti bolje i da traje duže od ostalih maski na tržištu. PRO maska se može koristiti do 340 sati, ovisno o stepenu zagađenja kojem je izložena. U ponudi imamo sljedeće dizajne u svim veličinama XS - XL.

Kupcima koji iskoriste poklon bon u EurekaKids radnji do 10.1.2021. godine, odobravamo popust te masku mogu kupiti po cijeni od 59,20 KM (sa uključenim PDV-om).