Imate problem s iPhone-om, Mac-om ili drugim Apple-ovim uređajem koji je izvan garancije?

Imate problem s iPhone-om, Mac-om ili drugim Apple-ovim uređajem koji je izvan garancije? Možda imate pravo na besplatan popravak u Mekline-u!

Apple je kompanija kojoj je zadovoljstvo njihovih korisnika na prvom mjestu. Apple imaviše od 15 programa popravaka i proširenja koji obuhvaćaju iPhone, Mac i jošmnogo toga, koji su u toku, što znači da možete imati pravo na besplatan popravak ako posjedujete uređaj koji ispunjava uvjete.
Ukoliko posjedujete jedan ili više uređaja kompanije Apple, vrijedi pogledati stranicu Exchange and Repair Extension Programs, jer vam to daje ažuran popis programa produžene garancije koji trenutno traju.


 

Neki od programa zamjene ili popravke su:
Poziv za zamjenu baterije na 15-inčnom Macbook Pro
Popravka tastature na Macbook AIR, Macbook Pro I Macbook
Zamjena ekrana za iPhone X
Zamjena iPhone 7, iPhone 8
Zamjena punjača…

Spisak svih programa zamjene i popravke možete pogledati na sljedećem linku:
https://mekline.ba/programi-zamjena-i-popravki/

Ukoliko ste pronašli neki od svojih Apple uređaja u datim programima sve što trebate učiniti je odnijeti Vaš uređaj u Mekline Apple Autorizovani servis na adresi Obala Maka Dizdara 3, Sarajevo. Stručan tim servisera će napraviti dijagnostiku te obavijestiti Vas o daljnoj servisnoj procedure. Također, program ne utiče na Vašu garanciju ni zakonska prava.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite zakazati svoj termin za servis uređaja možete se obratiti preko kontakt forme na https://mekline.ba/servis ili preko Facebook ili Instagram stranice.

Apple Authorised Reseller/Service provider Mekline postoji od 1995. godine i od tada bilježi niz uspješnih suradnji što u prodaji to i u servisiranju Apple uređaja. Ljubazna ekipa je uvijek na raspolaganju za kupce. Funkcionišemo kao aktivan tim i nastavljamo historiju Macline d.o.o.