Da li ste počeli s uređenjem vrta?

 

Predstave, što je to prekrasan vrt, se razlikuju. Netko sanja o romantičnom vrtu s mirisnim ružama, a netko drugi o pravom seljačkom vrtu, gdje su najvažniji povrće i začini. Uređenost vrta je stvar želje pojedinca. S pravim pristupom je moguće urediti svaki vrt, ako je san dovoljno realan i imamo dovoljno volje za rad.

Uređivanje vrta je proces koji nikada ne prestaje, vrt je proširenje kuće. Samo kroz stalne intervencije ćemo osigurati da trava neće biti previsoka, voćke će bogato roditi, a cvijeće se neće se širiti na travu.

Kako bi bili zadovoljni svojim vrtom te da bi mogli uživati u svojoj maloj oazi, predstavljamo vam potpuno novi način ekstrakcije korova uz Tornadicu.

Ubrzajte i olakšajte posao u vrtu uz Tornadicu!

Uređivanje i njega vrta je uvijek povezana s ljubavlju prema prirodi i biljkama. Vrtovi koji se ne njeguju sa ljubavlju, nemaju toplinu i djeluju kao parkovi. Rješite se dosadnog korova u vašem vrtu i pripremite zemljište za najljepši vrt ili baštu uz savršenog asistenta - Tornadicu! 

Uz Tornadicu, inovativni ručni kultivator možete obrađivati, kopati ili izvačiti korov iz vrta dok stojite. Budući da se ne morate pomjerati , čučati ili kleknuti tokom rada, osjećat ćete se manje umornim, a posao će se obavljati brže i. efikasnije.

Inovativni dizajn spašava vaša leđa i izvlači neželjene biljke i korov sa lakoćom.

  • Ergonomski dizajn ravnomijerao raspoređuje opterećenje između vaših ruku, leđa, ramena nogu i trbušnih mišića, bez savijanja!
  • Podesivi teleskopski držač možete podesiti na 3 različita položaja prema visini i vašim potrebama
  • Zakrivljena ručka obavlja posao u jednom koraku
  • Spiralne kandže jednostavno oslobađaju bilo kakvu površinu: tvrda zemlja, suha zemlja, kamen i pijesak.

Za vas smo obezbjedili popust od čak 40% ! Umjesto 99,90 KM za samo 59,90 KM!

Ponudu možete pogledati na : http://links.topshop.ba/c/19787351