Simply Straight četka za ravnanje kose!

Želite da uvijek imate lijepo oblikovanu frizuru, ali Vaša kosa jednostavno ne surađuje sa Vama? Često odlazite u frizerske salone i trošite vrijeme i novac da bi Vaša kosa izgledala savršeno? Mi imamo rješenje za Vas!

Naša preporuka je Simply Straight četka za ravnanje kose, koja će omogućiti da imate savršenu frizuru u samo par minuta. Uvjerite se sami!

Ova nevjerovatna nova keramička četka za ravnanje kombinuje snagu četke za ravnanje kose s nježnim oblikovanjem, pružajući vam ravnu kosu u samo nekoliko minuta.

Četka Simply Straight:
•    Zagrijava se do idealne temperature za ravnanje
•    Pruža brzo i jednoliko zagrijavanje kose
•    Ne oštećuje kosu

Četka podiže vlasi kod korijena kako bi se svaka vlas zagrijala i izravnala. Tajna je u pojačanim četkinim zupcima koji će podići vašu kosu već kod korijena i tako zagrijati svaku vlas, bez oštećivanja ili spaljivanja vaše kose. Jednostavno počešljajte svoju kosu za oblikovanje bez petljanja: rezultat će biti ravna, zdrava i svilenkasta kosa puna volumena.

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni već nakon prve upotrebe! Četka Simply Straight je iznimno kompaktna za jednostavnu upotrebu. LCD pokazivač temperature pomoći će vam da je koristite kada se zagrije na potrebnu temperaturu, a četka će se sama ugasiti nakon 60 minuta. Maksimalna temperatura koju postiže je 230°C.

Sada možete postići rezultate kao i kod odlaska u salon za samo nekoliko minuta - brzo i jednostavno u udobnosti svog doma.Četka Simply Straight pružit će svilenkast sjaj vašoj kosi cijeli dan!

Ravnanje kose postalo je jednostavno kao i češljanje!

Naručite ovu revolucionarnu četku na: http://links.topshop.ba/c/7246534