Zlatni voucher - Aquareumal Fojnica

Oduvijek ste maštali da tokom odmora možete posjetiti mjesto koje pruža odmor i rekreaciju istovremeno, bez prethodnih rezervisanja, organizovanja u posljednji tren i slično?

Zamislite da je petak, kraj radnog vremena, a Vi razmišljate kako odmorite za vikend koji je pred Vama? Najčešće svi planovi propadnu jer  nađete neizostavne poslove koje morate završiti u kući i oko kuće, očekujete goste isl... E pa ne više!

Za Vas imamo idealno rješenje –zlatni voucher!Zlatni voucher predstavlja 5 godina idealnog odmora za 2 osobe u predivnom ambijentu kompleksa Aquareumal.



Kupovinom vouchera dobijate  5 godišnjih vouchera koji obuhvataju:

-    sedam noćenja (osam dana) godišnje za dvije osobe u luksuznim apartmanima tipa 2+2
-    1 x aroma masaža sa eteričnim uljima u trajanju od 30 minuta
-    slobodno korištenje bicikla, parkinga i besplatan WIFI internet

Redovna cijena ovakvog zadovoljstva je 2.240 KM, međutim jedinstvenom Megabon ponudom uz popust od čak 69%  Zlatni voucher sada platite samo 699 KM!

Kupovinom Zlatnog vouchera osigurat ćete sebi i svojoj porodici odmor za samo 9,90 KM/noć u apartmanskom naselju,  i pritom ostvariti popuste na brojne usluge koje Aquareumal pruža

•    vodeni i spa sadržaji
•    VIP rehabilitacija
•    pansionski obroci
•    djeca do 5 godina borave gratis.

Uz sve ovo dobili biste i gratis voucher „Čarolija“  u trajanju od dva dana na bazi polupansiona za dvije osobe koji se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana kupovine kupone.

Pa, kada planirate zasluženi odmor? Više informacija ovdje!