Inspirisan snovima!


Inspirisan snovima!

Uz male promjene koje možete unijeti u svoju spavaću sobu uživajte u svim čarima ovog prekrasnog godišnjeg doba... naspavani i odmorni, naravno! Sleep inspiration set jorgan i jastuk je izuzetno prozračan, lagan i mekan. Punjenje je od 100% prirodnih Wellsleep® mikrofiber vlakna za bolju prozračnost i dodatni volumen.

Set je 100% antialergijski i antibakterijski, Wellsleep® mikrofiber vlakna sprječavaju razmnožavanje ii nakupljanje grinja, gljivica, bakterija i prašine, svega onoga što ometa zdrav i kvalitetan san.

Idealan je za sve tipove „spavalica „

Izbjegnite tamne strane proljeća kao što su proljetni umor i alergije uz pomoć Dormea, te odaberite savršen set za sebe i one koje volite, te konačno osjetite čari ugodnog i kvalitetnog sna.

Dormeo Sleep Inspiration set  će donijeti dodir prirode u Vaš krevet. Set jorgan i jastuk napravljen je od prirodnog pamuka koji je izuzetno nježan prema koži. Jorgan je prozračan i lagan te je pogodan za korištenje tokom cijele godine, za cijelu porodicu. Glatka tkanina sa prošivenjima koja su ravnomjerno raspoređena i ispunjavaju jorgan kako bi spriječila gužvanje pa i kad se probudite usred noći osjetit ćete udobnost i mekoću. Jastuk je klasičnog oblika, pogodan za sve položaje spavanja.


 
Set je namjenjen:
-Osobama koje se prekomjerno znoje
-Osobama koje pate od alergija i astme
-Osobama koje žele miran i udoban san
-Osobama koje žele meke i udobne pokrivače i jastuke
-Osobama koje vole pokrivače i jastuke koji se mogu prati
 
 
Saznajte više -> http://links.dormeo.ba/c/19766592