Strašnooo dobre ponude!

Baksuzni dan, famozni petak strašni mnogima predstavlja dan kada bi najradije ostali u krevetu ili barem kod kuće, a putovanja i rizični poduhvati odlažu se za dan kasnije.

Najnesrećniji broj brojnih civilizacija u kombinaciji sa petim danom u sedmici, uliva strah u kosti milionima ljudi širom svijeta.

Da li ste i vi jedna od osoba koja ovaj datum smatra baksuznim?

Ne dozvolite da vam ovaj datum pokvari planove koje ste imali jer ovaj Strašni petak ne mora biti toliko strrraaaašan ukoliko kupujete kod nas Ovoga puta  smo, samo za vas obezbijedili fantastične popuste do -70% uz straašne uštede!

Ukoliko planirate da ovu noć prespavate tu su za vas Dormeo proizvodi sa uštedom do čak 136 KM. Bilo da vam je potreban dobar nadmadrac, jastuk ili ugodan jorgan Dormeo je tu da vam pruži straaašno dobre cijene.

Ukoliko pak planirate provesti večer uz horor filmove ispred TV-a, bit će vam potrebno i nešto za pojesti. Delimano je pripremio super uštede, kako bi vaše delicije bile što ukusnije i što brže pripremljene.

Ako planirate prošetati, ne brinite, Walkmaxx asortiman je snižen do nevjerovatnih -50%, kako bi vaša šetnja bila što ugodnija.

Ukoliko za ovu noć nešto želite pokloniti sebi ili drugima, Top Shop asortiman se pobrinuo i za to, preko 100 proizvoda smo snizili samo za vas.

Dakle, ništa osim prestrašnih popusta vas neće šokirati u ovoj noći, a više o tome pogledajte na:
http://links.topshop.ba/c/19459747

P.S. Straaašno dobre ponude traju samo do 16.4.