Neka Vaš dom bude zdrav, svjež i svijetao!

Suh vazduh u zatvorenom prostoru često je izvor mnogih problema vezanih za zdravlje, kao što su suha koža, iritirane oči, problemi sa disanjem, pa čak i hrkanje. Umjesto da bude mjesto mira i opuštanja, naš dom postaje izvor lošeg vazduha koji smanjuje kvalitet života.

Rovus Ambient Mist je savršeno rješenje koje poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu - brzo i jednostavno. On je više od samo ovlaživača zraka, to je:
•    ovlaživač zraka: vraća vlagu u vaš dom na normalan nivo
•    osvježivač: ispunjava prostor s nevjerojatnom aromom
•    ambijentalno svjetlo: stvara čarobnu atmosferu sa 7 različitih svjetlosnih modelaUz Rovus Ambient Mist - ovlaživač zraka 3u1 možemo eliminisati loše mirise i zamijeniti ih svježim i diskretnim mirisom po vlastitom izboru.

Vaš Rovus Ambient Mist - ovlaživač vazduha 3u1 također će poslužiti kao prekrasno ambijentalno svjetlo. Zahvaljujući LED svjetlima možete odabrati između 7 različitih nijansi boja za savršenu i ugodnu atmosferu. Umirujuće plavo i zeleno svjetlo da vas uspava, živahno ljubičasto i vatreno crveno za ugodnu noćnu atmosferu.

Kako bismo i u vaš dom donijeli dašak svježeg vazduha, kreirali smo posebnu ponudu, te sada ovaj fantastični uređaj može biti vaš u pola cijene!

Pogledajte više na: http://links.topshop.ba/c/17655425