Mnoštvo noviteta iz Vaše omiljne Magaze!

Nove sveske i sveskice koje na sebi nose najljepše stihove stigle su u Magazu. Mi smo se potrudili da ih učinimo što ljepšim, jer će svakodnevno biti uz vas i u sebi će čuvati vaše misli, inspiraciju, motivaciju, nova saznanja i poruke dragim ljudima.

Mogu poslužiti i kao lijep poklon školarcu ili bilo kojoj, vama dragoj osobi jer poruke koje nose stihovi koji krase korice sveski su univerzalne i ne sumnjamo da će svaki pogled na njih pokrenuti lavinu lijepih emocija.
  

Pričao bih ti o sreći
    Sve dok te bude imalo
    I ja imam tebe ružo moja
    Lako se ljudi izgube, ali se teško pronađu
    Je l’ Saraj’vo gdje je nekad bilo
    Idemo dalje, sve do medalje
    Furaj mali 

 

 Još jedna novost u našoj i vašoj Magazi je knjiga ,,50 godina bosanskohercegovačkog pop-roka’’ Amira Misirlića.

Ukratko, riječ je o izdanju koje svakako treba naći svoje mjesto u kućnoj biblioteci svih ljubitelja ovog muzičkog žanra, ali sigurno je i da je to knjiga koja može predstavljati reprezentativan i luksuzan poklon koji priča priču o značajnom periodu muzičkog života Bosne i Hercegovine. 

Počinje i Jazz Fest u Sarajevu.  Mi jako volimo Jazz i želimo tu ljubav podijeliti sa vama. Zato smo za vas pripremili mnoštvo Jazz izdanja kako domaćih, tako i stranih izvođača. U Magazi možete pronaći oko 50 Jazz albuma od preko 30 izvođača. Otvorite svoj um i dozvolite da vas note Jazz-a odvedu daleko. Uplovite u svijet mašte, kreativnosti i slobode.

 

The best music is where you most expect it: at Magaza! Pored toga, u ponudi imamo i veliki broj suvenira i poklona na temu Jazza kao što su minijaturni instrumenti, fascikle, kravate, bookmarkeri (za knjige), stickeri (naljepnice) i druge zanimljive proizvode sa Jazz motivima, koji jednako kao i albumi mogu predstavljati izuzetno orginalan poklon za sve džezere, muzičare ili entuzijaste.

Sve navedene proizvode možete pronaći u Magazi, a moguće ih je naručiti i putem našeg web shopa www.magaza.com.ba Vršimo i dostavu proizvoda na vaše adrese diljem svijeta.