Egzotika koja osvaja
Turistička agencija Reisebüro
Black Friday!
Sinkro
Walkmaxx Comfort zimske čizme
Walkmaxx web prodavnica
Popravite raspoloženje uz Nutribullet!
Delimano web prodavnica
Mega ponuda! Mega san!
Dormeo web prodavnica
Dan za EXTRA shopping!!!
Sport Vison Outlet Extra
Konačno ponovo u ponudi!
Dormeo web prodavnica

Mnoštvo noviteta iz Vaše omiljne Magaze!

Nove sveske i sveskice koje na sebi nose najljepše stihove stigle su u Magazu. Mi smo se potrudili da ih učinimo što ljepšim, jer će svakodnevno biti uz vas i u sebi će čuvati vaše misli, inspiraciju, motivaciju, nova saznanja i poruke dragim ljudima.

Mogu poslužiti i kao lijep poklon školarcu ili bilo kojoj, vama dragoj osobi jer poruke koje nose stihovi koji krase korice sveski su univerzalne i ne sumnjamo da će svaki pogled na njih pokrenuti lavinu lijepih emocija.
  

Pričao bih ti o sreći
    Sve dok te bude imalo
    I ja imam tebe ružo moja
    Lako se ljudi izgube, ali se teško pronađu
    Je l’ Saraj’vo gdje je nekad bilo
    Idemo dalje, sve do medalje
    Furaj mali 

 

 Još jedna novost u našoj i vašoj Magazi je knjiga ,,50 godina bosanskohercegovačkog pop-roka’’ Amira Misirlića.

Ukratko, riječ je o izdanju koje svakako treba naći svoje mjesto u kućnoj biblioteci svih ljubitelja ovog muzičkog žanra, ali sigurno je i da je to knjiga koja može predstavljati reprezentativan i luksuzan poklon koji priča priču o značajnom periodu muzičkog života Bosne i Hercegovine. 

Počinje i Jazz Fest u Sarajevu.  Mi jako volimo Jazz i želimo tu ljubav podijeliti sa vama. Zato smo za vas pripremili mnoštvo Jazz izdanja kako domaćih, tako i stranih izvođača. U Magazi možete pronaći oko 50 Jazz albuma od preko 30 izvođača. Otvorite svoj um i dozvolite da vas note Jazz-a odvedu daleko. Uplovite u svijet mašte, kreativnosti i slobode.

 

The best music is where you most expect it: at Magaza! Pored toga, u ponudi imamo i veliki broj suvenira i poklona na temu Jazza kao što su minijaturni instrumenti, fascikle, kravate, bookmarkeri (za knjige), stickeri (naljepnice) i druge zanimljive proizvode sa Jazz motivima, koji jednako kao i albumi mogu predstavljati izuzetno orginalan poklon za sve džezere, muzičare ili entuzijaste.

Sve navedene proizvode možete pronaći u Magazi, a moguće ih je naručiti i putem našeg web shopa www.magaza.com.ba Vršimo i dostavu proizvoda na vaše adrese diljem svijeta.