Konačno ponovo u ponudi!

Pozor! Priprema! SAD!

Najiščekivaniji proizvod ove godine je konačno stigao, poboljšan i mekši nego ikada prije. Budite prvi koji će se umotati u novu verziju omljenog seta toplih zagrljaja.

Novi Set toplih zagrljaja je nevjerovatno mekan, topao i krznen i biće Vam vjerni pratioc tokom hladnijih dana. Ukomponovan sa jastukom i džepom za stopala postat će dio Vaše svakodnevnice.

NOVO! Za vas smo spremili i posebno iznenađenje ove godine -  Set toplih zagrljaja sada je dostupan u plavoj boji i dimenziji 200x200!

Za najnježniji zagrljaj   

Zamotajte se i doživite čarobnu mekoću kao nikad prije! Odaberite boju koja Vam najviše odgovara i radujte se svojoj poruci.

Ovaj set pored toga što je sjajan dekor svakog prostora, takođe je i najfunkcionalniji. Bez obzira da li uživate u čitanju ili drijemanju na kauču, novi set toplih zagrljaja će pretvoriti bilo koje mjesto u ugodan i topao kutak za odmor.

Savršen poklon za one koje volite

Tokom hladnijih dana Vas i Vaše voljene će grijati i utopliti. Savršen je kao poklon zbog svojih kvalitetnih materijala.

I možete ga koristiti bilo gdje! Na kauču, u vašoj spavaćoj sobi, na terasi, ponijeti bilo gdje sa sobom ..... gdje god da se nalazite, možete se priviti u umirujuću toplotu i mekoću ovog proizvoda.   

Požurite i pronađite savršenu boju uz čak 50% nižu cijenu!

Naručite odmah na http://links.dormeo.ba/c/15265944