Sniženje na sve -50%!
Original Marines
SALE!
Happy Kids
Sniženje 60%!!!
U.S. Polo Assn.
Val niskih cijena!
Saloni tehnike Domod
Sjeverni Tajland sa zlatnim trouglom
Turistička agencija Reisebüro
SALE!
Legend
Sniženje -35%
In Time & Jewelry
Sniženje!!!
Oviesse KIDS

Kolekcija maskica za mobitele

Kada nam stignu sunčani dani naši mobiteli imaju više posla nego ikada: selfiji, fotografije s putovanja, druženja s prijateljima i dragim ljudima...i tako ukrug :)

Jednostavno, mobiteli su danas dio našeg svakodnevnog lifestylea, ali i outfita jer su uz nas su u svim prilikama. Stihovi koje ionako volimo i slušamo treba da nas prate u svim dnevnim aktivnostima, zar ne? A da ne govorimo da maskica može biti savršen poklon za dragu osobu.
 
Upravo ta pomisao nas je i inspirisala za rad na limited edition ekskluzivnoj kolekciji maskica za mobitele za proljeće/ljeto 2017.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo...
Teško meni sa tobom (a još teže bez tebe)
Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo
Bosnom behar probeharao
Sve dostupne dizajne i boje pogledajte ovdje i odaberite svoj najdraži!

 

Pored toga što maske za mobilne telefone igraju važnu zaštitnu ulogu, ujedno mogu biti veoma dekorativne, orginalne i kreativne, a ultra tanki silikon od kojeg su izrađene savršeno prijanja uz telefon, te pored estetskog dojma pruža maksimalnu sigurnost vašem digitalnom ljubimcu koji je stalno uz nas. Maskice za mobitel dostupne su za sljedeće modele:

iPhone 6/6s, iPhone 6+/6s+, iPhone 7, iPhone 7+
Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung S7, Samsung S7 Edge
Sve dostupne dizajne i boje pogledajte ovdje.

 

Moguća je izrada maskice za model po želji, a za sve upite takve vrste nas možete kontaktirati putem telefona ili emaila kao i na dobro poznatim društvenim mrežama :)