Studenti -15% popusta na cjelokupni Levi's asortiman

Uz pokaz indeksa, svi studenti mogu ostvariti 15% popusta na Levi's asortiman na Fama prodajnim mjestima.

Iskoriste ovu posebnu priliku i isprobajte novu kolekciju  Levi'sa , inspiriranu sedamdesetima.

Kako nam je došlo proljeće, tako su i nove obrade hlača obilježene svjetlijim tonovima i intenzivnim obradama.  Samo Levi's® može autentično izvući iz takve bogate povijesti moderne krojeve, koji se uklapaju u vintage stil za kojim danas svi žude.

Iz bogate ponude raznih modela hlača, u ovoj sezoni predstavljamo novi 501 skinny te 502, novi slim model. Gornji dijelovi su dizajnirani tako da se uklope u svakodnevni stil. Denim i western košulje bezvremenski su odjevni predmet koji se savršeno uklapaju u svaku casual kombinaciju.

Odlična kombinacija uz hlače, su majice s Levi's logom u svim bojama.Žensku kolekciju čine nove obrade skinny hlača te novi 501 skinny model. Hlače s većim udjelom elastina daju još veću udobnost i želite ih nositi cijeli dan.

Bijele majice i košulje savršeno se uklapaju s vašim omiljenim hlačama. Ove lagane siluete su završene sa zanimljivim detaljima i čipkom.
Hlače s većim udjelom elastina, svijetliji tonovi hlača  te ugodne i prozračne tkanine gornjih dijelova sigurno će Vas oduševiti u ovim toplijim danima.

Posjetite Levi's trgovine