Brza i kompletna regeneracija kože!

PROMO REGENERATIVNI HIJALURON I ViTAMIN C TRETMAN LICA 60 KM (reg. 85 KM)

Tretman lica C vitaminom predstavlja sveobuhvatnu vitaminsku infuziju vitamina C, Hijaluronske kiseline i ostalih biokompatibilnih supstanci, koje imaju za cilj brzu i kompletnu regeneraciju kože!

Namjenjen je osobama koje su izložene štetnim uticajima spoljašnje sredine: pušenje, izlaganje UV zracima kao i neadekvatnim prehrambenim navikama, neadekvatnom fizičkom aktivnošću i stresu, što se na koži ogleda kao niz inperfekcija, kakve su: hiperpigmentacije (fleke), fine linije i bore, dehidrirana, perutava, koža sa proširenim porama, sitnim ožiljcima i oslabljenim tonusom, crvenilo i ispucali kapilari, sklonost upalnim procesima.

Tretman podrazumijeva toniranje kože, hijaluronski piling, koji omogućava optimalnu penetraciju vitamina C i minerala koji se nalaze i u samoj piling masi! Dubinski se čiste pore, a zatim na kožu se nanosi maska sa Hijaluronskom kiselinom, ekstraktom algi, Alantoinom, Vitaminom E i drugim korisnim hranljivim supstancama koje se pomoću ultrazvuka neinvazivno ubacuju u duboke slojeve kože. U trećem dijelu tretmana, na kožu se nanosi odgovarajuća maska prilagođena vašem tipu kože, a nakon toga Vitaminski Serum i Vitamin C krema.

AKCIJA TRAJE DO 15.10.2016 god.

Zakažite svoj termin na broj 033 810 228 ili putem FB inbox-a.