Da li ste spremne za Dior fall look 2016?

Zavodljiva kolekcija slavi slobodu i ženstvenost, te su boje sjena i ruževa, kao i lakova za nokte, odvažne, upadljive, a obrve i jagodice naglašene.



5 COULEURS SKYLINE paleta

Limitirano izdanje kultne palete "5 Couleurs" oslikava promjene boje neba iznad Pariza. Igra sjene i svjetlosti posvetljuje oči svetlosivom, metalik bojom sjene, svijetlo plavom i jesenjom bež nijansom, odnosno, kupa kapke nizom od blistavo roze do smeđe.

Za dodatni efekat pobrinuo se Diorshow Brow Chalk, novi esencijalni alat za definiranje i prirodno oblikovanje obrva.

SMOKY STROBE MONO SJENILA

Ove sezone Dior širi svoju paletu Diorshow Mono sjenila, novom must-have sjajnom završnicom: Diorshow Mono

Lustrous Smoky. Dostupno u zadimljenim tonovima od senzualno smeđe preko svijetlo ružičaste, do srebrno ljubičaste, novo Diorshow Mono Lustrous Smoky sjenilo se oslanja na strobing tehniku (posvetljivanje) kako bi kapcima dodalo treperavi sjaj.

BETWEEN SHADOWS & LIGHT

Oslanjajući se na ekspertizu profesionalnih šminkera, Diorblush Light & Contour redefinira linije i poboljšava crte lica uz obećanje o savršeno oblikovanom licu, kombinirajući u jednom alatu tehnike strobinga (posvetljivanje) i konturiranja. Diorblush Light & Contour je praktičan, zabavan i nadasve jednostavan za korištenje: njegov mat stik za konturiranje stvara sjene na bradi, jagodicama i na vrhovima čela, dok s' druge strane primijenjen kao highlighter pojačava prirodni sjaj kože. Kao završni dodir za besprijekoran ten, Diorskin Nude Air Luminizer kupa lice svijetlim velom, dajući licu dotakni dodir svjetlosti. Slika

Zavodljive nijanse ruževa pružit će Vam dodatnu dozu privlačnosti.

Paleta lakova za nokte takođe se odražava u toplim bojama, od boje šampanjca do nijansi crne čokolade. Slika 6.

Dior Make up kolekcija zbog koje želimo da jesen traje što duže!