Dormeo piramidalni nadmadrac - 50%

Loše spavate i krevet Vam nije udoban? Podloga Vam je previše tvrda, mekana ili se ljeti znojite, dok zimi jednostavno ne možete da se ugrijete? Spavate na kauču koji Vam stvara bolove u leđima?

Probleme možete riješiti uz pomoć Dormeo Piramidalnog nadmadraca koji Vaš krevet pretvara u omiljeno mjesto za spavanje, bez obzira na godišnje doba i podlogu na kojoj spavate.Dormeo piramidalno oblikovan nadmadrac, daje Vam mekan osjećaj dok u isto vrijeme pruža maksimalnu podršku, raspoređuje Vašu tjelesnu težinu ravnomjerno po cijeloj površini i osigurava udobnije spavanje tokom noći. Zbog svog specifičnog piramidalnog oblika daje Vam blagi osjećaj masaže za vrijeme spavanja i poboljšava cirkulaciju zraka.

Nadmadrac je zbog svoje CleanEffect® zaštite antibakterijski, ne zadržava mirise i protiv nakupljanja grinja. 3D Airmesh tkanina utkana sa strane omogućava da Vaš nadmadrac ostane uvijek suh i prozračan.
Za zdravije i udobnije spavanje, u presvlaku nadmadraca ušivene su niti srebra koje pružaju prirodnu antibakterijsku zaštitu.

Srebro osigurava čistu okolinu jer spriječava razvoj i razmnožavanje bakterija, a istovremeno djeluje antistatično i odbija čestice prašine koje mogu uzrokovati alergije.

Prednosti:
•    Poseban piramidalni oblik
•    CleanEffect zaštita protiv grinja i bakterija
•    3D Airmesh tkanina za prozračnost
•    Periv pokrivač
•    Pravilna potpora tijelu tokom spavanja
•    Pravilna raspodjela težine
•    Praktično vakuumsko pakovanje

Napomena: Probno-reklamacijski period je u trajanju od 30 dana

Savršena ljetna ponuda: Sada, Dormeo nadmadrac možete dobiti sa nevjerovatnih -50% popusta!

Ponuda traje do 31.07. zato požurite.

Kliknite i saznajte više http://links.dormeo.ba/c/8110378