Pure sandale

U susret ljetu, Walkmaxx je za Vas pripremio NOVI neizostavan model obuće za muškarce i žene, u kom ćete jednostavno razmaziti svoja stopala.

Tokom ljetnih vrućina, stopala se znoje, noge otiču, brže se zamarate, a čak možete patiti i od grčeva u mišićima.

Uz nove Walkmaxx ljetne Pure sandale za nju i njega, Vaša stopala će se osjećati kao da hodaju bosa po pijesku. Prozračne, lagane, udobne i jednostavne za obući, Walkmaxx Pure sandale su idealan odabir kako za ljetovanje, tako i za odlazak na posao, šetnju i obavljanje svakodnevnih obaveza.

Modernog izgleda i boja, uklopit će se u bilo koji stil, te uz bilo koju boju.

 

Walkmaxx sandale dolaze s originalnim Walkmaxx zaobljenim đonom koji potiče aktivaciju mišića stražnjice i leđa, omogućuje pravilno savijanje stopala i distribuira pritisak sa zglobova na mišiće. Walkmaxx Pure sandale, ne samo da poboljšavaju držanje vašega tijela, već optimiziraju udobnost hodanja svakim vašim korakom.

Pure Sandale imaju antibakterijsku zaštitu koja Vas štiti od svih vrsta bakterija. Također, smanjuju znojenje stopala kao i pojavu neugodnih mirisa. Pružaju Vam zaštitu tokom cijelog dana, tako da će Vaa stopala biti suha i sigurna

Tokom hodanja u Walkmaxx Pure sandalama, uživat ćete u laganom osjećaju masiranja.

Odaberite omiljenu boju i prepustite se užitku za Vaša stopala, a mi ćemo se pobrinuti za cijenu.

Za Vas smo Walkmaxx Pure sandale snizili čak 40%, kako biste sebi mogli priuštiti vrhunsku, laganu obuću za nastupajuće ljetne dane.

Za samo 59,90 KM, ove sandale mogu biti vaše.

Pogledajte više o ponudi na: http://links.walkmaxx.ba/c/7712469