Egzotika koja osvaja
Turistička agencija Reisebüro
Black Friday!
Sinkro
Walkmaxx Comfort zimske čizme
Walkmaxx web prodavnica
Popravite raspoloženje uz Nutribullet!
Delimano web prodavnica
Mega ponuda! Mega san!
Dormeo web prodavnica
Dan za EXTRA shopping!!!
Sport Vison Outlet Extra
Konačno ponovo u ponudi!
Dormeo web prodavnica

Dormeo Piramidalni nadmadrac

Loše spavate i krevet Vam nije udoban? Podloga Vam je previše tvrda, mekana ili se ljeti znojite, dok zimi jednostavno ne možete da se ugrijete? Spavate na kauču koji Vam stvara bolove u leđima?

Probleme možete riješiti uz pomoć Dormeo Piramidalnog nadmadraca koji Vaš krevet pretvara u omiljeno mjesto za spavanje, bez obzira na godišnje doba i podlogu na kojoj spavate.

Mnogo ljudi se znoji u toku noći jer se površina za spavanje ne prilagođava temperaturi tijela koja je osobi potrebna. Slična stvar se događa i zimi– jednostavno je toliko hladna i ne uspijevate da se ugrijete.

Uz Dormeo Piramidalni nadmadrac hladnoća i pregrijavanje su stvar prošlosti, kada imate nadmadrac sa termoregulacijom toplote, a bolovi u leđoma zbog neudobne podloge su prošlost.

Specijalni oblik nadmadraca za dobar san!

Dormeo piramidalno oblikovan nadmadrac, daje Vam mekan osjećaj dok u isto vrijeme pruža maksimalnu podršku, raspoređuje Vašu tjelesnu težinu ravnomjerno po cijeloj površini i osigurava udobnije spavanje tokom noći. Zbog svog specifičnog piramidalnog oblika daje Vam blagi osjećaj masaže za vrijeme spavanja i poboljšava cirkulaciju zraka.

Prednosti:


•    Poseban piramidalni oblik
•    CleanEffect zaštita protiv grinja i bakterija
•    3D Airmesh tkanina za prozračnost
•    Periv pokrivač
•    Pravilna potpora tijelu tokom spavanja
•    Pravilna raspodjela težine
•    Praktično vakuumsko pakovanje


Kako bi Vam pružili priliku da se konačno odmorite na pravoj podlozi, te površinu na kojoj spavate pretvporite u udobnu oazu, dajemo Vam nevjerovatnih 50% popusta na ovaj fantastični nadmadrac!

Požurite, ponuda traje do 30.06. ili isteka zaliha!

Više na:http://links.dormeo.ba/c/7711962