Posebna ponuda sa čak 2 poklona!

Uživate li u poslasticama koje nam donosi ljeto, ukusno voće, povrće i ono što svako voli .... sladoled! Naravno svi volimo sladoled!

Svakako potrebno je brinuti i o kvaliteti istog, a nismo baš uvijek sigurni da su sladoledi kupljeni u prodavnicama najbolje kvalitete.

Ovog ljeta Delimano se pobrinuo da ne brinete o kvaliteti sladoleda koji jedete i napitaka koje pijete!

Nutribullet iz namirnica koje unosimo, izvlači sve hranjive sastojke. Sjemenke pretvara u prah, a koru drobi i iz nje izvlači sve sakrivene hranjive sastojke. Na ovaj način Vašoj djeci možete napraviti sjajan obrok, desert ili užinu! Neka Vaše dijete od malih nogu stekne zdrave navike, a Vi konačno popravite dosadašnji način ishrane.

•    Napravite najzdravije, najhranjivije i najukusnije deserte ikad.
•    U ovoj ekskluzivnoj ponudi uz aparat za sladoled u kom možete praviti i sorbet i smrznuti jogurt
•    Bez šećera, dodataka i suvišnih kalorija!

Ne morate više brinuti o broju kalorija u desertu koji kupite u radnji, jer u ovoj ponudi dobijate SVE, ukusne Nutriblaste i zamrznute poslastice u trenu!
Isprobajte i sami proizvod koji je svrstan u top 100 stvari koje su imale izuzetan uticaj na čovječanstvo u protekle 3 decenije!

Posebna ponuda sa čak 2 poklona!

Ukoliko niste sigurni koje povrće i voće kombinirati, ne brinite. U ovoj posebnoj, ograničenoj ponudi, uz novog člana Nutribullet porodice, Nutribullet silver, dobit ćete i knjigu sa 101 receptom na poklon. Uz nju ćete praviti ne samo Nutriblaste već i salate, dresinge, sosove, umake i supe.

Pa čak i to nije sve, u ovoj posebnoj ljetnoj ponudi, na poklon ćete dobiti aparat za pravljenje sladoleda u kom možete pripremati domaći sladoled, sorbe ili zaleđeni jogurt. Napravite Nutriblast po svom ukusu, ubacite smjesu u aparat za sladoled i zamrznite. Savršeno za tople dane, kada djeca obično jedu mnogo sladoleda. Svakako se slažete sa nama da sladoldi kupljeni u prodavnici sadrže umjetna sladila, puni su šećera, konzervansa i aditiva. Kada pravite domaći sladoled, znate da Vaša djeca u organizam unose samo zdrave i svježe sastojke.

Više na: http://links.delimano.ba/c/7711961