Ususret sunčanim danima u novim Walkmaxx loafersicama!

Ukoliko mnogo vremena provodite na nogama, a želite par obuće u kojem ćete se osjećati kao da ste bosi, onda su Loafersice pravi izbor za Vas.

Posebno sada kada su lijepi i sunčani dani već uveliko počeli, najbitnije je imati dobar par obuće u kojem možete šetati, obavljati svakodnevne zadatke i jednostavno uživati. Možete ih nositi u svim prilikama, samo odaberite boju koja se najviše uklapa u odjevne kombinacije koje imate u ormaru.

Kada Vas noge bole, kao da Vas boli cijelo tijelo– ali to ne mora biti tako. Kada nosite udobnu Walkmaxx obuću sazaobljenim đonom, Vaša stopala dobijaju potrebnu udobnost tokom cijelog dana.

 

Walkmaxx Loafersice su vježbanje bez da radite vježbe! Dostupne su u bež, crvenoj i teget plavoj boji za žene i u bež, sivoj i teget za muškarce .
Pogodne su za sve dobne skupine, ali ih posebno preporučujemo onima koji mnogo vremena provode na nogama, ili imaju bolove u nogama mišićima i zglobovima.

Dodatni razlozi zašto da ih kupite:
•    PU + TPR gumeni đon je fleksibilan i lagan
•    Zaobljenost đona rezultira boljom stabilnosti.
•    Kombinacija novih materijala rezultira sa većom udobnosti i boljom prozračnosti.
•    Gornji dio je napravljen sa velikom prozračnosti i izuzetno je izdržljiv.
•    Jednostavne za obuvanje zahvaljujući elastičnim trakama duž Loafersica.

Ukoliko niste zadovoljni garantujemo povrat novca

Znamo da ćete naprosto voljeti ove Loafersice , ali ako se i desi da niste u potpunosti zadovoljni, iskoristite mogućnost povrata novca!

Samo do 15.04. poklanjamo Vam besplatnu dostavu na ovaj savršen model obuće!

Iskoristite ponudu na: http://links.walkmaxx.ba/c/7181737%20