Obnovite Vaše lice jedinstvenim tretmanima

Tamne fleke, suha i umorna koža, najčešće su posljedice koje sunce ostavlja na koži lica i tijela. S početkom jeseni koži je potreban adekvatan tretman koji će obnoviti i podmladiti vašu kožu.

Jedna od najčešćih grešaka u jesenjoj njezi nastaje u želji da se preplanuo ten što duže zadrži, pa se zato izbjegava svako temeljno čišćenje lica.
Preplanuo ten jeste efektan, ali pod uticajem UV zračenja, koža postaje isušena, ispucala, sklona boranju, a njen imunitet opada. Kao rezultat neravnomjernog raspoređivanja pigmenta poslije sunčanja na koži se veoma često pojave i fleke.

Vašoj koži je poslije sunčanja neophodna dubinska njega: piling, hidratacija, otklanjanje fleka posebnim tretmanima i preparatima. Preporučujemo naš klasični tretman za čišćenje i hidtrataciju kože lica. Ovim našim tretmanom ćete skinuti gornji sloj odumrlih ćelija koje zagušuju kožu, osloboditi je zadebljanja i ublažiti neujednačenost tena. Idealne efekte dobićete kada poslije tretmana stavite masku, predlažemo Etre belle specijalnu masku.

 

Posjetite naš salon ljepote La Mer i uz stručan savjet našeg ljubaznog tima odaberite liniju proizvoda i tretman koji će nahraniti i uljepšati vašu kožu.