Novi Walkmaxx modeli!

Sunce, šetnja, proljeće sve ono za čim smo tokom zime žudjeli konačno je tu.

Najbolji način da probudite uspavani organizam, nakon duge zime je upravo šetnja. Bilo da šetate sami, sa ljubimcem, voljenom osobom bitno je da ste u pokretu.
Ukoliko ste prezauzeti za šetanje, ali ipak većinu dana provodite na nogama, vjerovatno Vam je potrebna kvalitetna, stabilna i udobna obuća.




Mi preporučujemo Walkmaxx
! Nove Walkmaxx adaptive cipele za muškarce i žene, savršeno će se uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju, te učiniti da izgledate moderno, a pritom udobnost neće izostati. Zašto biste rizikovali udobnost radi mode, nema potrebe 
Walkmaxx Adaptive cipele sada imaju novi, inovativni fleksibilni đon, koji se prilagođava bilo kom obliku stopala i omogućava 100% veću fleksibilnost. U njihovoj unutrašnjosti se nalazi gel za vrhunsku podršku Vašem stopalu.

Walkmaxx Adaptive cipele će obezbijediti maksimalnu udobnost Vašim stopalima, a nakon njih će Vam sve ostale cipele biti neudobne.
Walkmaxx Woman Adaptive cipele su atraktivnog dizajna, dolaze u tri boje crna, smeđa i teget plava, te u veličinama 36-41 za dame i 40-45 za gospodu.

Ovog proljeća dozvolite Walkmaxx-u da Vas pokrene!
Cijena: 129,90 KM. Više informacija potražite ovdje!