Sve što je potrebno za Vaše dijete!

Jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve za trudnice, dojilje i djecu do uzrasta šest godina. Savršen poklon za male VIP i njihove roditelje!

Drugačiji prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat koji svojim korisnicima nudi edukaciju.

Kao ekskluzivni zastupnik svjetski poznate marke Philips Avent, koju preporučuju ljekari – stručnjaci za dojenje ali i majke širom svijeta, u sklopu Baby Centra nalazi se i jedinstveno savjetovalište za buduće roditelje u kojem je moguće riješiti nedoumice novih roditelja.
Uz najkvalitetniji dječiji tekstil, baby i opremu za trudnice, te specijalizovane igračke koje se zasnivaju na sedam razvojnih elemenata, Baby Centar je i mjesto na kojem će vas posavjetovati šta je sve potrebno kako bi se spremno dočekalo rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Ono što će obradovati djecu je prostor prilagođen njihovom uzrastu, dok će roditelje radovati izuzetnom kvalitetu prilagođene cijene svih ponuđenih artikala.