Treninzi mogu biti zabavni uz pomoć Huber Motion Lab

Naša bivša Miss planete zemlje i sadašnji model Dženita Dumpor počela je aktivno trenirati u našem centru i pripremati se na Huber motion lab mašini za njen skoriji odlazak u Njemačku i Švicarsku.

Pročitajte zašto se Dženita odlučila baš za ovakav vid treniranja i kakav je utisak na nju ostavio Huber Motion Lab ? Odlučila je sa nama podjeliti svoje slike tokom treninga i najavila da možemo očekivati još slikica

"S obzirom da često mjenjam lokacije, gradove takav mi je opis posla, zaista mi treba ovakav vid treninga, brzi rezultati a jako interesantni treninzi i za to sve mi ne treba više od 40 min dnevno. U jednom treningu možete uživatiu svim blagodatima kardiotreninga, istezanja, pilatesa, definiranja mišića, te posturalnih vježbi. U jednom treningu, Huber Motion Lab, omogućuje Vam isprobavanje i vježbanje na svim programima koji su unaprijed programirani te na taj način ispuniti sve tjelesne potrebe, tako da žene izgledaju i osjećaju se bolje."

 

"I najbolji dio! Trenizi su stvarno zabavni."

"Huber Motion Lab je jedina tehnologija na svijetu koja je u mogućnosti brzo pokrenuti topljenje masnih naslaga i u isto vrijeme jačati osnovne posturalne mišiće. Dokazana je učinkovitost u rekordnom vremenu, smanjenje tjelesne masti do 10% , povećanje mišića do 2 kg, smanjenje do 3cm oko struka" kazala je Dženita.

Istakla je kako trening na Huberu zahtijeva kontinuirani napor mišića i kontroliranu aktivnost srca (koja se mjeri pomoću pulsmetra oko prsa a vidi se na monitoru). Kada koristite Huber Motion Lab, cijelo tijelo je aktivno angažirano, a energija, potrebna za postizanje programiranih ciljeva ,izvući će se iz ciljanih masnih rezervi. Dakle, malo po malo, masti se tope a mišići dobivaju na snazi.Jačanje i oblikovanje mišića

Vježbe se izvode u zatvorenom kinetičkom lancu, a ruke i noge su u stalnom položaju dok radi više zglobova i mišićnih skupina odjednom. Ova vrsta vježbanja oporavlja i jača duboke mišiće dok u isto vrijeme stabilizira segmente kralježnice. Aparat odmah nakon vježbe bilježi varijacije u obliku, obujmu i snazi te se na taj način svaki napredak može individualno pratiti.