Novembarski katalog je mjesto najboljih sniženja


Robne kuće DOMOD su plasirale novembarski katalog koji obiluje ponudama koje se ne propuštaju. Nezaobilazno je novembarsko sniženje bijele tehnike do čak 40%.



U DOMOD-u je već počela praznična euforija i sve je u znaku dobre kupovine i velikih sniženja. Najprimamljivija ponuda Samsung mobitela krasi naslovnicu kataloga, a naredne dvije stranice su rezervisane za televizore, laptope i tablete. Bijela tehnika je nezaobilazna i raznolika je ponuda brendova, specifikacija uređaja i garancija. Asortiman bijele tehnike se u ovom katalogu izdvaja i po velikom novembarsko sniženju bijele tehnike do čak 40%. Akcija se odnosi na označene artikle u DOMOD poslovnicama i traje do isteka zaliha. Mali kućanski aparati su priča za sebe:pegle, sjeckalice, sokovnici, usisivači i mikrovalne pećnice samo čekaju kupce čiji dom će obogatiti. Ljubitelji posuđa će posebno uživati u ponudi, a najsretniji će biti oni koji traže grijna tijela za topal dom u zimi koja je na pragu. Konvektora, šporeta na čvrsto gorivo i kamina ima u izobilju.

Najbolje od svega je da je DOMOD za svoje kupce pripremio posebne pogodnosti kupovine do 24 rate uz 0% kamate. Katalog možete pogledati ipreuzeti klikom na sliku ili klkom ovdje!