Shape Senzacija!

Savršena ravnoteža udobnosti i modernog dizajna!

Alma Ras kompanija, poznata po finom donjem rublju i kvalitetnom spavaćem programu  organizirala je svečanu promociju u svojoj Manners poslovnici, u ulici Titova 32, povodom predstavljanja nove kolekcije.

Prvi butik muškog donjeg rublja, Manners, s razlogom je odabran za ovaj događaj. Dolaskom kolekcije za jesen/zimu 2014., Manners je postao ne samo omiljen savremenim muškarcima koji prepoznaju udobnost i kvalitet, već i damama koje od sada na ovoj lokaciji mogu kupovati i ženski asortiman, odnosno Alma Ras proizvode.

Kako je i do sada nježniji spol bio sveprisutan u Manners butiku, vjerujemo da će ovo za sve dame biti lijepa vijest. A za njih iz široke i po kvaliteti prepoznatljive Alma Ras ponude, izdvajamo novu liniju Shape koju je kreirala i ovom prilikom predstavila dizajnerica Nataša Erić.

Shape linija donjeg rublja prati liniju tijela i budi osjećaj druge kože. Pruža savršenu ravnotežu između laskavog oblika tijela, udobnosti i modernog dizajna. Definira tijelo, kontrolirajući željena područja poput struka, bokova i grudi. Pletivo koje klizi niz tijelo, rubovi bez šavova i boje koje pristaju svim odjevnim kombinacijama učinit će DeaDia SHAPE liniju proizvoda nezaobilaznim saputnicima i novim bestsellerima.

Posjetite nas!