Plasiran web shop za online kupovinu širom BiH

DOMOD lanac robnih kuća je 11.08.2014. godine u funkciju stavio i web shop i tako proširio svoje poslovanje i na online tržište. Od sada svi stanovnici Bosne i Hercegovine mogu kupovati u DOMOD-u iz vlastitog doma, s posla, dok su na kafi i sl. Bijela tehnika, audio-video tehnika, IT oprema, mali kućanski aparati i posuđe-kupac sam bira, a kurirska služba DOMOD-a dostavlja kupljeni proizvod na adresu potpuno besplatno u sve dijelove Bosne i Hercegovine. 

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Archos, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i drOd sada DOMOD ima i svoju online prodavnicu kako bi brzo, jednostavno i povoljno bio dostupan kupcima širom Bosne i Hercegovine.


DOMOD web shop je vidljiv na www.domod.ba. Proces kupovine je brz i jednostavan, a pošiljka stiže na adresu u roku od 48 sati. Dokaz da je DOMODkorak ispred je potpuno BESPLATNA usluga dostave nezavisno od visine narudžbe i dijela države u koji pošiljku treba dostaviti.

DOMOD web shop je najsigurnija prodavnica za kupovinu kvaliteta po najpristupačnijim cijenama sa najboljim uvjetima dostave. Web shop je poklon svim kupcima koji s razlogom vjeruju.

Artikli se mogu pregledati i kupovati na www.domod.ba, a za sve dodatne informacije kupci mogu pisati na e-mail [email protected] ili pozvati na broj telefona 033/771-810 033/771-810. 033 771 803

033/771-810