Posjetite nas i uživajte u kavliteti premium brendova!

„Baby Centar“ je jedinstveni prodajno edukativni centar u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve za trudnice, dojilje i djecu od rođenja pa do uzrasta od šest godina. Drugačiji, prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat ovog tipa koji svojim korisnicima nude edukaciju. Baby Centar je mjesto gdje ćete dobiti savjet  šta je sve potrebno kako bi  spremno dočekali rođenje djeteta ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.



Trudnoća i prvi dani roditeljstva su uzbudljivo i izazovno razdoblje,  pogotovo kada znate da postoje stručni savjeti koji će pomoći Vama i Vašoj bebi. Aventovi iznimno kvalitetni proizvodi podržavaju svaku Vašu odluku, bilo da se odlučite za dojenje, hranjenje bočicom ili za kombinaciju oba načina.Odabirom Philips AVENT proizvoda osigurali ste superiornu kvalitetu, osmišljenu za Vas i Vaše dijete.

Za sve roditelje koji u ovim najljepšim trenucima žele svojim najmlađim obezbijediti PREMIUM kvalitet a uz to i biti u trendu, „Baby Centar“ nudi dječiju opremu eminentnog norveškog proizvođača STOKKE  čiji je moto SVE NAJBOLJE U INTERESU DJETETA (sigurnost, praktičnost, ekologija).

 CAM je italijanski brand i istinski saveznik roditeljima u brizi i spokoju za sigurnost njihove djece. U Cam-u je sigurnost cilj koji se zajedničkim snagama postiže.

Uz pomoć europskih inžinjera, internacionalnih dizajnera i strategije životnog stila ostvarena je ideja njemačkog brenda Cybex koji je sinonim za moderne i inovativne baby i dječije proizvode.


Posjetite Baby Centar u Vašoj blizini i uživajte u kvaliteti premium brendova poput Stokke, Cam, Neo Nato, BeSafe, Cybex, Smart Tricke, Troll, Philips Avent, Anita, Lego i još mnogo više.

Posjetite web i facebook stranicu Baby Centra:
www.babycentar.ba
https://www.facebook.com/pages/Baby-Centar/32957%208023720178%20