Nova poslovnica u Sarajevo City Centru!

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Sony, LG, Samsung, Philips, Beko, Panasonic, HP,  Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i dr.  U novoj, prostranoj i glamuroznog dizajna poslovnici u SCC-u DOMOD otvara novu eru i dimenziju kupovine proizvoda koje ima u svom asortimanu. U petak 25.04.2014. Domod otvra svoju novu poslovnicu u Sarajevo City Centru koja će se prostirati na preko 1000 kvadratnih metara .


DOMOD ekskluzivni salon tehnike u SCC-u nije ništa drugo nego poklon kupcima koji prepoznaju kvalitet i vjeruju samo najboljima. Samo u DOMOD-u osim akcijskih pogodnosti pri kupovine kupci imaju i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u poslovnici u SCC-u.




Povodom svečanog otvorenja poslovnice u SCC-u pripremljen je šarolik program za kupce: 7 dana popusti od 10% do 30%, vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca i velika nagradna igra. Glavna nagrada je putovanje za dvije osoba sa VIP TRAVELS turističkom agencijom, a među ostalim nagradama su: štednjak, frižider, tablet, mobitel, mikrovalne pećnice i mnogi drugi aparati.


Čekamo vas u petak 25.04. u SCC-u, DOMOD spektakl je na -1 nivou centra, a počinje tačno u 11:00. Dođite i uživajte u glamuroznom i originalnom enterijeru i u gospodskoj kupovini tehnike za dom.